Słodko w Ustach

Kontakt:

Strona www: www.slodkowustach.pl Telefon: 660 460 777  

Słodko w Ustach

Warszawska Pracownia Tortów Artystycznych

Z wielką przyjemnością pragniemy oddać w Państwa ręce nasze słodkości. Tworzone z pasją i należytą starannością powstają w zacisznych zakątkach pracowni tortów artystycznych. Naszą specjalnością są torty w „stylu angielskim” pokrywane masą cukrową i marcepanem oraz kruche ciasteczka na każdą okazję . Posiadamy nieskończoną ilość własnych pomysłów na dekorację, jak również jesteśmy otwarci na Państwa sugestie i potrzeby. Z pozdrowieniami Cały Team Słodko w Ustach Wszystkie produkty wykonujemy na bazie składników, najwyższej jakości. Nasze biszkopty są lekkie i puszyste a owoce zawsze świeże, różne w zależności od pory roku. Opieramy się na stałych i sprawdzonych recepturach, tworząc własne, oryginalne i niepowtarzalne smaki.

Wybrane projekty

So-sweet-project

Kontakt:

Ul. Wąwozowa 4 lokal H2
Warszawa
Facebook: facebook.com/CukierniaSSP Telefon: 501 448 689  

So-sweet-project

Wypieki

Nasza pracownia mieści się w Warszawie. Nie posiadamy sklepu stacjonarnego dlatego zakupienie cupcakes na miejscu jest nie możliwe. Działamy na zasadzie wcześniej złożonych zamówień. Tworzone przez nas wypieki mogą być idealnym prezentem, doskonale sprawdzą się na przyjęciach urodzinowych, imprezach okolicznościowych, prywatkach, eventach, spotkaniach biznesowych, wieczorach panieńskich, ślubach itp. Nie zapominajmy jednak, że mogą być także przyjemnością na co dzień!”

Wybrane projekty

Cukiernia Kandulski

Kontakt:

ul. Swarożyca 3a
61-615 Poznań

Strona www:
kandulski.pl

Facebook:
https://www.facebook.com/kandulskipoznan

Telefon:
618 227 949

 

Cukiernia Kandulski

Cukiernia Kandulski rozpoczęła swoją działalność w 1983 roku w Poznaniu. Od samego początku istnienia niepowtarzalnym atutem naszych wyrobów jest ich wysoka jakość i doskonały smak. Jest to możliwe dzięki produkcji ze starannie wyselekcjonowanych surowców, opartej na zastosowaniu najnowszych technologii oraz dzięki wysokiemu profesjonalizmowi kadry pracowniczej szkolonej w najlepszych szkołach Europy Zachodniej, reprezentującej z sukcesami nasz kraj na światowych arenach cukierniczych.
To właśnie oni wyczarowują codziennie dla Państwa światowej klasy słodkie przysmaki.

Wybrane projekty